WORLDWIDE PLASTICS DISTRIBUTION
Magyar

Mi a Vink-nél nagyra értékeljük az etikus cselekvést a törvényeknek megfelelést. Mi biztatjuk a csalás, lopás eseteinek bejelentését, amelyek nem felelnek meg a Vink alapértékeinek és meghatározó irányelveinek. Ha Ön tanúja volt bármely oly tevékenységnek, amely a Vink etikai elveivel, Ön a linkre alább kattintva bejelentheti az esetet.

Minden esetet lehet névtelenül bejelenteni. Bizonyos kérdésekben, mint személyes ügyek, Biztonság és Környezetvédelem, eszkalációs eljárás történik. Ön itt láthatja az eszkalációs eljárást.

Ha Önnek bármely kényelmetlensége lenne az eszkalációs eljárást követően, névtelenül bejelentést adhat be bármikor.

Névtelenül küldhet jelentést az ethics@vink.com email címre.

Jelentés benyújtása  a Vink etikai elveinek vélelmezett megsértéséről.

Válasszon egy választ az Önkorábban beadott jelentésével kapcsolatosan.

Minden bejelentett eset a Vink belső Audit Osztályához kerül. Ez az Osztály független a vezetéstől és minden esetet titkosként kezel. Ha Ön névtelen kíván maradni, még az alap elérhetőségi részleteket oszthat meg, hogy a részletek kivizsgálásakor további tájékoztatást kérhessenek Öntől szükség esetén.

A Vink nem tűri bármely személy elleni retorziót, vagy elnyomását oly személynek, aki panaszt emel a Vink Üzleti Etikai, Visszaélési, Pénzmosási és csalási politikájának potenciális megsértése ügyében, vagy komolyan úgy vélekedik, hogy olyan történt. Megjegyzés: Az esetek felderítése a Vinknél szükségessé teheti az Ön személyére vonatkozó információk gyűjtését, feldolgozását és megállapításokat. Mindez az Európai GDPR szabályozásnak megfelelően történik.

Figyelem: A kérdőív angol nyelvű. Ön letöltheti ezt a PDF fájlt (Hungarian Ethics Report Guidance), mint irányadót az Ön választott nyelvéhez

Top