WORLDWIDE PLASTICS DISTRIBUTION
Suomi

Vinkillä annamme suurta arvoa eettiselle käytökselle ja lakien noudattamiselle. Kannustamme ilmoittamaan kaikki petos, varkaus tai muut tapaukset, jotka eivät täytä Vinkin perusarvoja ja periaatteita. Jos olet havainnut minkäänlaista toimintaa joka on vastoin Vinkin henkeä, voit ilmoitta siitä alla olevasta linkistä.

Kaikki tapaukset voi ilmoittaa anonyymisti. Jossain tapauksissa, kuten henkilökohtaisissa tai työturvallisuus asioissa, on olemassa eskaloitumismenettely. Voit nähdä eskaloitumismenettelyn täältä.

Jos sinusta tuntuu epämukavalta noudattaa eskaloitumismenettelyä, voit tehdä anonyymin ilmoituksen milloin tahansa.

Voit myös lähettää anonyymin sähköpostin osoitteeseen ethics@vink.com.

Lähetä raportti epäillystä tapauksesta, joka on vastoin Vinkin henkeä
Nouda vastaus aiempaan ilmoitukseen

Kaikki tapaukset ohjataan suoraan Vinkin sisäisen tarkastuksen käsiteltäväksi. Tämä osasto on itsenäinen yhtiön johdosta ja käsittelee kaikkia ilmoituksia luottamuksellisesti.

Jos päätät pysyä anonyyminä, voit silti jakaa perus yhteystietoja siltä varalta että asiaa tutkivat tarvitsevat lisätietoja ja voivat olla yhteydessä.

Vink ei suvaitse minkään muotoista ahdistelua tai kostotoimenpiteitä henkilöille, jotka ilmaisee huoleensa rikkomuksista Vinkin liike-elämän etiikkapolitiikkaan, ilmoituspolitiikkaan, lahjonnan torjunta ja rahanpesupolitiikkaan tai muuhun politikkaan.

HUOM – Tapauksesta ilmoittaminen voi vaatia Vinkkiä keräämään, käsittelemään ja ylläpitämään jotain henkilökohtaisia tietojasi. Tämä tullaan tekemään noudattaen GDPR asetusta.

Kyselylomake on englanninkielinen. Voit ladata tämän PDF-tiedoston (Finnish Ethics Report Guidance) ohjeeksi valitsemallasi kielellä.

Top